Over ons


Ik, Bas van de Sande, ben het gezicht van Scroppino Club.

Met een gedegen horeca opleiding, afgeronde studie Small Business aan de HEAO en ruim 10 jaar werkervaring in het bedrijfsleven startte ik in 2007 de Scroppino Bar. Een mobiele cocktail bar voor bedrijfsfeesten en evenementen. 

In loondienst heb ik veel ervaring opgedaan in het opzetten van een culinaire organisatie: de Kookfabriek. Ook heb ik
het genoegen gehad te mogen samenwerken met de top van de Nederlandse gastronomie. Zo heb ik diverse culinaire concepten bedacht en mogen uitvoeren en heb ik mede de Kookfabriek op de kaart gezet, vandaag de dag nog steeds een van de toon aangevende kooklocaties in Nederland. 

Op een zeker moment ben ik in aanraking gekomen met scroppino. Mijn interesse was direct gewekt en ik had het idee dat dit meer was dan alleen een cocktail. In mijn enthousiasme zag ik de Scroppino Bar voor me, als belevingsconcept en entertainment voor de evenementen markt, naar het idee van de oesterman. Het heeft nog wel even geduurd voordat ik het juiste ijs product had gevonden waarmee je de lekkerste scroppino kan maken. Toen was de Scroppino Bar een feit.

Nu 5 jaar later, is Scroppino Bar inmiddels een beproefd concept en heeft de cocktail bekendheid verworven op de Nederlandse markt. Wij onderscheiden ons met de scroppino's doordat wij het altijd vers en ambachtelijk bereiden. De vraag naar aanvullende cockails en catering sinds de oprichting hebben mij ertoe gezet daarin te voorzien. Omdat deze activiteiten in de afgelopen periode een sterke groei hebben doorgemaakt heb ik ervoor gekozen alle activiteiten onder te brengen bij Scroppino Club. 

De Scroppino Club gedachte is een online CRM platvorm waar leden van de Scroppino Club een voordeel genieten. Lid wordt je gratis door je aan te melden op de site. Op dit moment is er nog geen vaste Club locatie waar je naar toe kan gaan. Wie weet wat de toekomst brengen zal. 

De Scroppino Club als een mobiel concept geeft op locatie invulling aan Scroppino Bar & cocktails, express service (dit is een nieuw product), catering en workshops.

Vraag een offerte aan