Mobiele Cocktail bar


Wij komen op locatie met een trendy design bar en verzorgen naast scroppino de lekkerste vers bereidde cocktails. O.a.: Mojito - Cuba Libre - Margarita - Cosmopolitan - Pina Colada - Belliny - Spritz - Hugo - Indian lover - Exotic Experiment - verse fruit shakes - e.a.

Hoe gaat het in zijn werk?
Wij leveren in de meeste gevallen de bar, de cocktail benodigdheden, ingrediënten, glaswerk, bartenders, e.d. Wij werken met een kleine cocktailkaart. Ter bevordering van een snelle service adviseren wij 3 alcoholische -en 2 non alcoholische cocktails, natuurlijk kan dat ook worden uitgebreid. Met enthousiasme worden de cocktails door onze shakers bereid. Live bereiding zorgt voor entertainment en interactie. Echte Flair Tenders zijn op aanvraag leverbaar. Wij werken uitsluitend met A-merk producten waardoor de kwaliteit wordt gegarandeerd. 

Wil je het feest beginnen met een welkomst cocktail dan leent de scroppino zich daar perfect voor. Wij weten uit ervaring dat net als Champagne iedereen de scroppino lekker vindt. Deze cocktail is toegankelijk door de frisse smaak en het lage alcoholpercentage en heeft een groot bereik. Ook schenken wij een lekkere virgin (alcoholvrije) variant. Belangrijk gegeven is dat wij de scroppino, vers bereid, in groot volume gelijktijdig kunnen serveren. 

De bar opstelling is circa 6 m2 groot, 280x230 cm. De opstelling is flexibel te plaatsten en kan kleiner en groter worden gemaakt, afgestemd op de grootte van het evenement en de beschikbare ruimte op locatie. De express trolley is een kleine mobiel verrijdbare designbar en neemt nauwelijks plaats in. Deze mobiele trolley is gemakkelijk te verplaatsen tijdens het event waardoor de cocktail bij de gasten aan tafel kan worden bereid. Uitstekend in te passen bij een sit-down diner.

Interesse? Mail ons of bel Bas: 06 181 22 570

Vraag een offerte aan