Scroppino Express


Geïnspireerd door de handzame flight trolley van de stewardessen bieden wij de Scroppino Express Service aan!

Deze spectaculaire design bar is compact, verrijdbaar en kan gemakkelijk manoeuvreren tussen de gasten. Het past op elke stand, bij elke borrel, diner en ontvangst en in elk interieur. En belangrijk, de culinaire invulling kan tijdens het programma transformeren.

De Scroppino Express Service levert entertainment voor de gast. De live bereiding van scroppino's bij de gasten aan tafel zorgt voor entertainment tijdens het diner. De scroppino kan hiervoor uitstekend dienen als spoom en dessert cocktail. Binnen een kwartier schenken wij voor 100 gasten een vers bereidde scroppino uit, die aan tafel wordt bereid. Met wat interactie kunnen wij dit verlengen tot een half uur, al naar gelang daar tijd voor is.

Wij leveren in hetzelfde tijdsbestek ook grote volumes af van 500 cocktails en meer. Afgestemd op het gewenste aantal scroppino's en de beschikbare tijd voor levering schalen wij op in onze shaker bezetting. De Scroppino Express Service kan ook als aanvulling op Scroppino Bar worden ingezet.

Interesse? Mail ons of bel Bas: 06 181 22 570

Vraag een offerte aan