Muzikaal Theater Diner


Op 7 februari 2014 kunt u bij Kooklocatie de Kantine in Haarlem terecht voor een avond Muzikaal Theater Diner. Wij openen om 18.00 uur onze deuren aan de Diakenhuisweg 29 te Haarlem waar wij jou ontvangen met een glas prosecco, amusehapje en muzikaal entertainment.

Om 18.30 uur start het programma en om 19.00 uur gaan de gasten aan tafel. Wij serveren een 3-gangen diner met Muzikaal Theater Entertainment. Omdat wij alles tot zijn recht willen laten komen wordt er voldoende tijd ingeruimd voor zowel diner als theater zodat elk onderdeel de aandacht krijgt die het verdient.

Het programma eindigt om 21.30 en er is volop tijd voor natafelen.
Het arrangement kost € 29,50 per persoon. Dit is een speciale Try-Out prijs! In genoemde prijs is een welkomstdrankje met amusehapje, 3-gangendiner en Muzikaal theater entertainment inbegrepen. Alle drankjes tijdens de avond dienen à contant op de avond zelf te worden afgerekend. Wij beschikken niet over pin-faciliteiten. 

Deelname geschied op basis van binnenkomst van de betaling. Uiterlijk 1 week voor aanvang krijgt u de bevestiging per mail toegezonden. Wij hanteren voor deze avond een minimaal aantal deelnemers van 25 personen. Bij een lagere opkomst wordt het geld gerestitueerd of op een alternatieve datum overgeboekt.

Kijk voor meer informatie op www.kooklocatiedekantine.nl en bel voor reserveringen met 06 181 22 570.
 

Vraag een offerte aan