Kookworkshop


In onze Kooklocatie de Kantine kan je terecht voor een echte kookworkshop. Wij verzorgen kookprogramma's op maat en in diverse thema's als o.a. 
Rondje Azië
Tapas
Frans Klassiek
Italië Dolce vita
Hollands Glorie

Wil je met collega's teambuilden of met zakenrelaties netwerken, dan biedt een kookprogramma de uitgelezen mogelijkheid voor een geslaagd event.

Binnen een handomdraai wordt het ijs gebroken en ga je met elkaar onder professionele begeleiding aan de slag in de keukenruimte. Aansluitend op het koken ga je aan tafel genieten van de eigen kook creaties. Wij serveren de gerechten op schaal zodat iedereen van elkaars kookkunsten kan genieten onder het genot van een goed glas wijn.  

Naast kookworkshops leent de ruimte zicht uitstekend voor besloten ontvangsten in het kader van een lunch, diner of proeverij, eventueel uitgebreid met een vergadering of presentatie. Heb je interesse? vraag ons naar de mogelijkheden en beschikbaarheid, bel Bas M: 06 181 22 570. Kijk voor meer info op www.kooklocatiedekantine.nl

Onze locatie is gelegen op een steenworp afstand van Amsterdam, in Haarlem nabij de A9 en uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer voor zowel bus als trein, Station Haarlem Spaarnwoude ligt voor de deur en er is volop gratis parkeergelegenheid.

Vraag een offerte aan