Training horeca


Wil je ook een training organiseren voor jouw bedrijf zodat de medewerkers de perfecte scroppino leren bereiden? Dat kan. Wij leren je collega's in een handomdraai hoe de lekkerste scroppino wordt gemaakt en bieden een speciale scroppino cocktail training voor de horeca.

De training begint met een inleiding over het ontstaan van scroppino en de functie van deze bijzondere cocktail. Gevolgd door een demonstratie hoe de echte scroppino wordt gemaakt. Daarna gaan jullie zelf om beurten een scroppino bereiden. Natuurlijk is er voldoende ruimte om te proeven. Na deze training kunnen je collega's de perfecte scroppino maken. Een training duurt circa een uur.

De mogelijkheid bestaat om de deze cocktail in het assortiment op te nemen. Scroppino Club helpt je daarbij. Wij leveren de juiste scroppino tools, handleiding met foto's van de bereiding en natuurlijk het recept. Ook leveren wij het scroppino ijs.

In het recente verleden hebben diverse bedrijven van de scroppino training gebruik gemaakt o.a. Vapiano Nederland, CuliCompany, The Bubble Club, de Kookrebellen, CuliClub, Tasttoe Catering, e.a.

Wil je gewoon een uurtje lol maken met collega's of vrienden en wat leren over de bereidingswijze van de scroppino en andere cocktails dan verzorgen wij een cocktailworkshop 'scroppino and more...'. Interesse? Bel Bas: 06 181 22 570. 

Vraag een offerte aan