BEURSCATERING.

HET ZINTUIGLIJKE VISITEKAARTJE.

Scroppino Club levert volwaardige catering voor beurzen en evenementen. De catering kan in combinatie met cocktails aangeboden worden, maar ook los. Met beurscatering verzorgen wij het zintuiglijke visitekaartje op de beursstand, maar ook voor een zakendiner en prive in intieme sfeer bij jou thuis. Wij ontzorgen zodat jij je volledig kan focussen op jouw gasten.  

Onze aanpak.

Hoge kwaliteit.

Scroppino Club heeft jarenlange ervaring in beurscatering en catering voor zakelijke en particuliere events.

Je kan bij ons terecht voor de catering van o.a. ontbijt, lunch, diner, walking dinner, amuse diner, aangeklede borrel, zomerse barbecue, maaltijdservice en standcatering.

Wij vertalen jouw wensen naar een culinaire invulling op maat en houden daarbij rekening met specifieke dieetwensen.

Als de tijd zich daarvoor leent plannen wij een afspraak in op locatie. Dit ter kennismaking, om de locatie te bezichtigen en jouw wensen te inventariseren. Daarna kunnen wij een goede inschatting maken van de benodigde kosten die gemoeid zijn met het evenement dat zich vertaalt in een offerte op maat.

Deel catering is mogelijk, waarbij wij een gedeelte van de catering verzorgen en jij zelf de rest organiseert. Dit gaat in overleg, denk bijvoorbeeld aan een diner op servies waarbij jij zelf voor de locatie en tafel aankleding zorgt.

Culinaire passie, servicegerichtheid en oog voor detail zijn voor ons een gegeven. Bij Scroppino Club staat de gast altijd centraal.

Ik ben op zoek naar:

Meest gestelde vragen.

Smaakvolle antwoorden.

Wij stemmen de offerte altijd af op de wens van de opdrachtgever. Het tijdpad is daarom flexibel op jou wensen af te stemmen. Wil je een scroppino levering in het programma opnemen dan zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur aanwezig op locatie maar indien gewenst staan wij natuurlijk langer als de ontvangst daar om vraagt. Leveren wij andere cocktails en/of catering dan is dat maatwerk. Als cateraar zijn wij dan ook bij de opbouw van het event betrokken om alles logistiek in goede banen te leiden.

Voor een cocktail event zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur voor aanvang aanwezig om de setting te plaatsen en in te richten voor gebruik en staan wij altijd 30 minuten voor aanvang stand-by. Als Scroppino Club ook catering verzorgt is de opbouw afhankelijk van de catering invulling die wij leveren. Dat wordt altijd in de offerte aangegeven.

Voor een offerte op maat ontvangen wij graag de volgende gegevens:

Datum: de dag waarop het event plaatsvindt
Locatie: de plaats waar het event gaat plaatsvinden, de locatie en adres
Tijden: tijden van het event voor Scroppino Club
Aantallen: aantal gasten + gewenste aantal cocktails
Voorkeur: type cocktails en/of gewenste catering invulling

Wij kunnen naast cocktails ook de catering verzorgen. Voor een aangeklede borrel, een geheel verzorgde feestavond of ontbijt, lunch, diner. Afgestemd op de wensen van onze opdrachtgever werken wij een offerte op maat uit. Indien gewenst organiseren wij ook inrichting, meubilair, tentaccommodatie, e.d. Interesse? Bel ons.

Wij zijn in de afgelopen 15 jaar al een betrouwbare en flexibele partner bij Events geweest voor gerenommeerde bedrijven als o.a. Amsterdam RAI, Jaarbeurs Utrecht, Brussel Expo, CAS Exhibition Partners, CBRE, CWS, ANWB, Grace Robinson Evenementen, LEF Marketing en Events, NVAO, ALD Automotive, Nederlandse Rugby Bond, Lime Search, Stone Fashion, Beaumont, Reset en vele anderen); Wij komen altijd gemaakte afspraken na en weten als geen ander waar het om draait. Kortom wij zijn professioneel, werken met A-merk producten, komen met ervaren en enthousiaste collega’s op jouw event en staan voor kwaliteit.

DE MOBIELE COCKTAILBAR INZETTEN?