Cocktailbar huren

Mobiele cocktailbar huren.

Voor elke feestje.

Steeds vaker worden feesten, partijen en andere evenementen opgeluisterd door onze trendy mobiele cocktailbar. Niet zo gek, als je bedenkt wat een plezier je de gasten doet met vers gemaakte cocktails. Vaak is het net de finishing touch die een event tot een onvergetelijk event maakt, waar nog lang over gesproken wordt. Met de mobiele cocktail bar verzorgen wij naast onze heerlijke vers bereide Scroppino’s ook nog andere heerlijke cocktails.

cocktailinschenken
wrapper

Onze aanpak.

Chapeau.

De ingrediënten voor de cocktails, het glaswerk, bartenders etc. worden doorgaans door ons geleverd. In overleg met onze klanten stellen wij de cocktailkaart samen. Wij adviseren altijd om te werken met een kleine cocktailkaart. Bijvoorbeeld 3 alcoholische en 2 non-alcoholische cocktails. Dit is ter bevordering van een snelle service, zodat de gasten niet lang hoeven te wachten.

Uiteraard adviseren wij altijd om de Scroppino op de cocktailkaart te zetten. Deze is werkelijk perfect als welkomstdrankje. Door de frisse smaak en het lage alcoholpercentage wordt deze cocktail door praktisch iedereen gewaardeerd.

Ik ben op zoek naar:

cocktailvullen

Wil je weten hoe wij de mobiele cocktailbar inzetten?

Cocktailbar van Scroppinoclub.

Proef de smaaksensatie.

Wij leveren in de meeste gevallen de bar, de cocktail benodigdheden, ingrediënten, glaswerk, bartenders, e.d. Wij werken met een kleine cocktailkaart. Ter bevordering van een snelle service adviseren wij 3 alcoholische -en 2 non alcoholische cocktails, natuurlijk kan dat ook worden uitgebreid. Met enthousiasme worden de cocktails door onze shakers bereid. Live bereiding zorgt voor entertainment en interactie. Echte Flair Tenders zijn op aanvraag leverbaar. Wij werken uitsluitend met A-merk producten waardoor de kwaliteit wordt gegarandeerd.

Wanneer de mobiele cocktailbar?

Wanneer niet.

Wij werken met een moderne, state of the art mobiele cocktail bar en met een handzame express trolley. Afhankelijk van de grootte en het soort event wordt één van beiden of worden beiden ingezet. De mobiele cocktailbar bestrijkt ongeveer 6 m2 (20 x 230cm). De opstelling van de bar is flexibel te plaatsen. Afhankelijk van de beschikbare ruimte kan deze groter of kleiner worden gemaakt. De mobiele cocktailbar is dus altijd inzetbaar!

vragen

Advies over welke vorm binnen uw evenement het beste past? Laat u adviseren! Neem contact op.

Meest gestelde vragen.

Smaakvolle antwoorden.

Wij stemmen de offerte altijd af op de wens van de opdrachtgever. Het tijdpad is daarom flexibel op jou wensen af te stemmen. Wil je een scroppino levering in het programma opnemen dan zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur aanwezig op locatie maar indien gewenst staan wij natuurlijk langer als de ontvangst daar om vraagt. Leveren wij andere cocktails en/of catering dan is dat maatwerk. Als cateraar zijn wij dan ook bij de opbouw van het event betrokken om alles logistiek in goede banen te leiden.

Voor een cocktail event zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur voor aanvang aanwezig om de setting te plaatsen en in te richten voor gebruik en staan wij altijd 30 minuten voor aanvang stand-by. Als Scroppino Club ook catering verzorgt is de opbouw afhankelijk van de catering invulling die wij leveren. Dat wordt altijd in de offerte aangegeven.

Voor een offerte op maat ontvangen wij graag de volgende gegevens:

Datum: de dag waarop het event plaatsvindt
Locatie: de plaats waar het event gaat plaatsvinden, de locatie en adres
Tijden: tijden van het event voor Scroppino Club
Aantallen: aantal gasten + gewenste aantal cocktails
Voorkeur: type cocktails en/of gewenste catering invulling

Wij kunnen naast cocktails ook de catering verzorgen. Voor een aangeklede borrel, een geheel verzorgde feestavond of ontbijt, lunch, diner. Afgestemd op de wensen van onze opdrachtgever werken wij een offerte op maat uit. Indien gewenst organiseren wij ook inrichting, meubilair, tentaccommodatie, e.d. Interesse? Bel ons.

Wij zijn al meer dan 10 jaar een betrouwbare en flexibele partner bij Events voor gerenommeerde bedrijven als o.a. CWS NL, Amsterdam RAI, CBRE, Grace Robinson Evenementen, Effect Groep, NVAO, ALD Automotive en vele anderen); Wij komen altijd gemaakte afspraken na en weten als geen ander waar het om draait. Kortom wij zijn professioneel, werken met A-merk producten, komen met ervaren en enthousiaste collega’s op jouw event en staan voor kwaliteit.

DE MOBIELE COCKTAILBAR INZETTEN?