Nationale Schoonmaakgolfdag.

Scroppino’s als verfrissende cocktail in de golfbaan.

Scroppino Club verzorgt al jaren de scroppino’s in de baan tijdens de golf toernooien van NocoreGroup bij de Nationale Schoonmaak Golfdag en de FlexGolfdag.

Over de klant.

Nocore Group biedt aan meer dan 700 bedrijven uit de flexbranche en cleaningbranche een volledig geïntegreerde software-oplossing (ERP).

klantvraag
de klant

Klantvraag.

Nocore organiseert jaarlijks 2 grote golf toernooien voor haar relaties in de flexbranche en de cleaningbranche. Informeel netwerken tijdens een dag op de golfbaan. Met plenaire presentaties en aansluitend een rondje golf. Daarbij worden de genodigden gefêteerd met diverse culinaire versnaperingen. Scroppino Club is gevraag om tijdens het golf in de baan een verkoelende scroppino cocktail aan te bieden.

Het eindresultaat.

Scroppino Club is inmiddels al 5 jaar een vertrouwd gezicht en bovenal een geliefd item tijdens de golf events van Nocore Group met de lekkerste verkoelende scroppino cocktail voor hun relatiesin de baan.

eindresultaat

Hartverwarmende woorden.

quote

Het maakt deze netwerk dag voor Nocore Group compleet, vele relaties vragen bij reservering of de Scroppino Club er ook weer bij aanwezig is. Dat sterkt ons in het beeld dat wij hebben van de scroppino die niet mag ontbreken tijdens ons event. – Chris van den Berg

Bekijk ons andere werk.

Meer dan alleen golf.

Nationale Schoonmaakgolfdag
Golfclub De Haverleij
INTERESSE OM MET ONS TE WERKEN?