Ons werk.

Over smaak valt niet te twisten.

Wij hebben de leukste baan die je je kunt verzinnen. We gaan allemaal leuke events af, komen alleen maar vrolijke mensen tegen, schenken de meest heerlijke cocktails en cateren de lekkerste hapjes of maaltijden op maat. Dat onze klanten in alle gevallen meer dan tevreden zijn, zijn wij trots op en motiveert ons om zo verder te gaan. Om te illustreren hoe een event waar wij aan deelnemen verloopt, zullen we meerdere voorbeelden geven van opdrachten die wij uitgevoerd hebben.

cocktailtruc

.
Links naar onze producten:

Scroppinobar
Cocktailbar
.

Cocktailservice Scroppinoclub.

Meer dan alleen cocktails.

Bas heeft jarenlange ervaring in de horeca en evenementenbranche. Na een afgeronde hotelschool en een studie small business is hij 10 jaar werkzaam geweest bij een culinaire organisatie waarvoor hij kookprogramma’s ontwikkelde. In 2000 lanceerde hij met succes de Kookfabriek op de Nederlandse markt, waarvoor hij samenwerkte met de top van de Nederlandse gastronomie.

In 2007 startte hij het bedrijf Scroppinobar, een mobiele cocktailbar op locatie met als signatuur cocktail de Italiaanse scroppino. Inmiddels al 10 jaar een beproefd concept. In 2012 werd de Scroppinobar getransformeerd tot Scroppinoclub omdat dat meer de lading dekte met de cocktail- en cateringactiviteiten die het bedrijf biedt. Bas verzorgt met een ervaren team van professionals cocktail- en cateringservice op locatie. Bas is een levensgenieter pur sang, gastvrij en heeft het hart op de goede plek. In 2018 zullen alle catering activiteiten onder de noemer Catering by Bas worden uitgevoerd.

INTERESSE OM MET ONS TE WERKEN?