Gin Tonic Party.

GT’s make your own.

Privé feest ter gelegenheid van huwelijk opdrachtgever wilden haar gasten verwelkomen met een feestelijke welkomstcocktail en een Gin & Tonic bar tijdens de feestavond…

Over de klant.

Het huwelijksfeest vond plaats op een privé locatie van de opdrachtgever en werd helemaal in de sfeer gebracht voor een onvergetelijke party met de naaste familie en vrienden.

klantvraag
de klant

Klantvraag.

De opdrachtgever wilde een bijzondere welkomst cocktail en de feestavond aankleden met een Gin & tonic bar voor een onvergetelijke avond.

Het eindresultaat.

Scroppino Club schonk als welkomst gimmick een reageerbuisje met een Gin & Tonic shot die bij black light bij de entree aan de gasten werd geserveerd. Tijdens de feestavond verzorgde Scroppino Club een Gin & Tonic bar. We organiseerde een kleine proeverij van GT’s met diverse garnituren en een GT kaart waaruit de gasten konden kiezen. Ook konden de gasten zelf naar eigen wens en smaak garnituren samenstellen. Naar volle tevredenheid van het bruidspaar leverden onze cocktails een bijdrage aan een onvergetelijke feestavond.

eindresultaat

Bekijk ons andere werk.

Cocktails and more, GT-parties, Bobtails, Italian Cocktailbar, Scroppinobar.

Ik wil Gin Tonics bij mijn event
Gin Tonic Party
INTERESSE OM MET ONS TE WERKEN?