GIN TONIC BAR.

VOOR ELK FEESTJE.

De populariteit van de gin-tonic heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Een gin-tonic mag dan ook niet ontbreken op elk evenement met een cocktailbar.

Onze aanpak.

Vers het lekkerst.

Onze stoere barmannen & vrouwen verzorgen de lekkerste GT’s voor een onvergetelijk event. De gasten kunnen uit de samengestelde GT-kaart kiezen maar mogen ook een eigen creatie samenstellen uit de meegeleverde GT-garnituren. Denk daarbij aan, zeste van sinaasappel met kruidnagel, steranijs, rozemarijn, kaneelstokje, limoen, citroen, sereh, braam, komkommerlinten, e.d. Wij leveren uit de 4 gin-kwadranten citrus, zoet, floraal en kruidig de volgende gin’s: Hendricks, Bobby’s, Tanqueray, Zuidam, Bloom, e.a. Hebben jullie zelf een voorkeur, laat het ons weten, een extra fles of speciale garnering is zo georganiseerd. Wij serveren er een passende tonic bij van Fever Tree.

Sinds de populariteit van de gin-tonic sterk is toegenomen, is er een echte cultstatus rondom het drankje ontstaan. De verschillende merken gins en tonics hebben ieder een eigen smaak en karakter. Dankzij de gin-tonic is het drinken van cocktails steeds bekender geworden onder een groot publiek. De Scroppino Club kent haar klassiekers en mixt de beste gin-tonics.

Voor ieder evenement biedt Scroppino Club een bijzondere mix aan van smaak, service en kwaliteit. Wat u ook wilt uitstralen of neerzetten op uw feest, borrel of evenement, wij spelen daar moeiteloos op in. Onze cocktail shakers zijn getraind in het snel bereiden en decoreren van de cocktails, en zijn daarom met recht professionals te noemen.

Ik ben op zoek naar:

cocktailshaken

Wil je weten hoe wij de mobiele cocktailbar inzetten?

Gin Tonic tijdens uw evenement.

Proef de smaaksensatie.

De tijd dat gin-tonic alleen in het nachtleven gedronken werd, is al lang voorbij. Tegenwoordig is de verfrissende cocktail met de kenmerkende smaak geschikt voor elke gelegenheid. Tijdens een verjaardag, huwelijk, diner of zakelijke gelegenheid is de gin-tonic een gegarandeerde smaakmaker.

Hoe maak je een Gin Tonic?

Een passende combinatie.

Dankzij het brede aanbod aan verschillende gins en tonics is het belangrijk om de correcte en passende combinaties te maken. Zelf gin-tonics maken? Afhankelijk van smaak wordt er met twee delen tonic en een deel gin gemixt. Voor de afwerking voegt u eventueel ijs, een schijfje limoen of verse munt toe. Voilà, u heeft een klassieke gin-tonic gemaakt.

cocktailtruc

Advies over welke vorm binnen uw evenement het beste past? Laat u adviseren! Neem contact op.

Meest gestelde vragen.

Smaakvolle antwoorden.

Wij stemmen de offerte altijd af op de wens van de opdrachtgever. Het tijdpad is daarom flexibel op jou wensen af te stemmen. Wil je een scroppino levering in het programma opnemen dan zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur aanwezig op locatie maar indien gewenst staan wij natuurlijk langer als de ontvangst daar om vraagt. Leveren wij andere cocktails en/of catering dan is dat maatwerk. Als cateraar zijn wij dan ook bij de opbouw van het event betrokken om alles logistiek in goede banen te leiden.

Voor een cocktail event zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur voor aanvang aanwezig om de setting te plaatsen en in te richten voor gebruik en staan wij altijd 30 minuten voor aanvang stand-by. Als Scroppino Club ook catering verzorgt is de opbouw afhankelijk van de catering invulling die wij leveren. Dat wordt altijd in de offerte aangegeven.

Voor een offerte op maat ontvangen wij graag de volgende gegevens:

Datum: de dag waarop het event plaatsvindt
Locatie: de plaats waar het event gaat plaatsvinden, de locatie en adres
Tijden: tijden van het event voor Scroppino Club
Aantallen: aantal gasten + gewenste aantal cocktails
Voorkeur: type cocktails en/of gewenste catering invulling

Wij kunnen naast cocktails ook de catering verzorgen. Voor een aangeklede borrel, een geheel verzorgde feestavond of ontbijt, lunch, diner. Afgestemd op de wensen van onze opdrachtgever werken wij een offerte op maat uit. Indien gewenst organiseren wij ook inrichting, meubilair, tentaccommodatie, e.d. Interesse? Bel ons.

Wij zijn al meer dan 10 jaar een betrouwbare en flexibele partner bij Events voor gerenommeerde bedrijven als o.a. CWS NL, Amsterdam RAI, CBRE, ANWB, Grace Robinson Evenementen, Effect Groep, NVAO, ALD Automotive, FOX theater en vele anderen); Wij komen altijd gemaakte afspraken na en weten als geen ander waar het om draait. Kortom wij zijn professioneel, werken met A-merk producten, komen met ervaren en enthousiaste collega’s op jouw event en staan voor kwaliteit.

DE MOBIELE COCKTAILBAR INZETTEN?