COCKTAIL WORKSHOP.

LEER VAN DE EXPERT.

Ook een expert worden op het gebied van cocktails? De Scroppino Club Cocktail Workshop leert je alle ins en outs voor het maken van de beste cocktails. Wij hebben alle ingrediënten in huis voor een succesvolle en gepersonaliseerde cocktail workshop.

Onze aanpak.

Vers het lekkerst.

Tijdens de workshop leer je samen met collega’s of vrienden je eigen cocktails maken. Wij toveren je binnen een mum van tijd om tot een ervaren bartender. Voortaan maak je met je nieuwe vaardigheden geheid de blits tijdens elk diner of feestje.

Bij een cocktail workshop draait het natuulijk niet alleen om het bereiden van de cocktails. Alle gemaakte mixdrankjes kunnen ook worden geproefd. Zo ontdek je nieuwe combinaties, smaken en misschien wel je nieuwe favoriete cocktail.

Ik ben op zoek naar:

cocktailshaken

Wil je weten hoe wij de mobiele cocktailbar inzetten?

Cocktail workshop van Scroppinoclub

Proef de smaaksensatie.

Een cocktail workshop is een ideale combinatie van het leren van een waardevolle vaardigheid, een gezellige sfeer onderling en het genieten van verse zelfgemaakte cocktails. De workshop kan op locatie georganiseerd worden, met of zonder bar. Als naslagwerk krijgt iedere deelnemer een overzicht van de gemaakte cocktails en de receptuur mee naar huis.

Leer hoe je cocktails maakt.

Omdat het leuk en lekker is.

Een van de klassiekers die elke bartender onder de knie moet hebben is de Mojito. Zelf thuis de Mojito maken? Laat je inspireren door onze cocktailrecepten.

cocktailtruc

Advies over welke vorm binnen uw evenement het beste past? Laat u adviseren! Neem contact op.

Meest gestelde vragen.

Smaakvolle antwoorden.

Wij stemmen de offerte altijd af op de wens van de opdrachtgever. Het tijdpad is daarom flexibel op jou wensen af te stemmen. Wil je een scroppino levering in het programma opnemen dan zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur aanwezig op locatie maar indien gewenst staan wij natuurlijk langer als de ontvangst daar om vraagt. Leveren wij andere cocktails en/of catering dan is dat maatwerk. Als cateraar zijn wij dan ook bij de opbouw van het event betrokken om alles logistiek in goede banen te leiden.

Voor een cocktail event zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur voor aanvang aanwezig om de setting te plaatsen en in te richten voor gebruik en staan wij altijd 30 minuten voor aanvang stand-by. Als Scroppino Club ook catering verzorgt is de opbouw afhankelijk van de catering invulling die wij leveren. Dat wordt altijd in de offerte aangegeven.

Voor een offerte op maat ontvangen wij graag de volgende gegevens:

Datum: de dag waarop het event plaatsvindt
Locatie: de plaats waar het event gaat plaatsvinden, de locatie en adres
Tijden: tijden van het event voor Scroppino Club
Aantallen: aantal gasten + gewenste aantal cocktails
Voorkeur: type cocktails en/of gewenste catering invulling

Wij kunnen naast cocktails ook de catering verzorgen. Voor een aangeklede borrel, een geheel verzorgde feestavond of ontbijt, lunch, diner. Afgestemd op de wensen van onze opdrachtgever werken wij een offerte op maat uit. Indien gewenst organiseren wij ook inrichting, meubilair, tentaccommodatie, e.d. Interesse? Bel ons.

Wij zijn al meer dan 10 jaar een betrouwbare en flexibele partner bij Events voor gerenommeerde bedrijven als o.a. CWS NL, Amsterdam RAI, CBRE, ANWB, Grace Robinson Evenementen, Effect Groep, NVAO, ALD Automotive, FOX theater en vele anderen); Wij komen altijd gemaakte afspraken na en weten als geen ander waar het om draait. Kortom wij zijn professioneel, werken met A-merk producten, komen met ervaren en enthousiaste collega’s op jouw event en staan voor kwaliteit.

DE MOBIELE COCKTAILBAR INZETTEN?