ITALIAN COCKTAILBAR.

SMAAKVOL EN PUUR.

Italiaanse cocktails zijn een smaakvolle toevoeging voor elk event. Van verjaardag tot huwelijk en van diner tot zakelijk event. De veelzijdigheid en brede inzetbaarheid van Italiaanse cocktails is oneindig.

Onze aanpak.

Vers het lekkerst.

De Italianen staan bekend om hun voortreffelijke cocktails. Italië heeft een grote rol gespeeld bij het versterken van de aantrekkingskracht en de glamour van cocktails. De Italiaanse cocktails zijn fris, verrassend en geschikt voor elk moment. Naast de alom geroemde en geliefde scroppino van Scroppino Club zijn wij ook gespecialiseerd in een groot aantal andere Italiaanse cocktails. o.a. Rossini, Bellini, Limoncello Spritz, Aperol Spritz, Hugo, Amaretto sour, Negroni, etc.

Een cocktailbar waar ter plekke verse cocktails worden gemaakt, geeft een luxe uitstraling aan uw evenement. Met een breed assortiment aan diverse cocktails is er voor iedere gast een geschikte cocktail.

Ik ben op zoek naar:

cocktailshaken

Wil je weten hoe wij de mobiele cocktailbar inzetten?

Cocktailbar van Scroppinoclub

Proef de smaaksensatie.

Een bekende Italiaanse Cocktail is de Aperol Spritz. Deze wordt gemaakt met Aperol, Prosecco, sodawater en een schijfje sinaasappel. Wilt u deze of een andere cocktail zelf maken? Laat je inspireren door onze cocktailrecepten.

Wanneer de mobiele cocktailbar?

Wanneer niet.

Voor ieder evenement biedt Scroppino Club een bijzondere mix aan van smaak, service en kwaliteit. Wat u ook wilt uitstralen of neerzetten op uw feest, borrel of evenement, wij spelen daar moeiteloos op in. Onze cocktail shakers zijn getraind in het snel bereiden en decoreren van de cocktails, en zijn daarom met recht professionals te noemen.

cocktailtruc

Advies over welke vorm binnen uw evenement het beste past? Laat u adviseren! Neem contact op.

Meest gestelde vragen.

Smaakvolle antwoorden.

Wij stemmen de offerte altijd af op de wens van de opdrachtgever. Het tijdpad is daarom flexibel op jou wensen af te stemmen. Wil je een scroppino levering in het programma opnemen dan zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur aanwezig op locatie maar indien gewenst staan wij natuurlijk langer als de ontvangst daar om vraagt. Leveren wij andere cocktails en/of catering dan is dat maatwerk. Als cateraar zijn wij dan ook bij de opbouw van het event betrokken om alles logistiek in goede banen te leiden.

Voor een cocktail event zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur voor aanvang aanwezig om de setting te plaatsen en in te richten voor gebruik en staan wij altijd 30 minuten voor aanvang stand-by. Als Scroppino Club ook catering verzorgt is de opbouw afhankelijk van de catering invulling die wij leveren. Dat wordt altijd in de offerte aangegeven.

Voor een offerte op maat ontvangen wij graag de volgende gegevens:

Datum: de dag waarop het event plaatsvindt
Locatie: de plaats waar het event gaat plaatsvinden, de locatie en adres
Tijden: tijden van het event voor Scroppino Club
Aantallen: aantal gasten + gewenste aantal cocktails
Voorkeur: type cocktails en/of gewenste catering invulling

Wij kunnen naast cocktails ook de catering verzorgen. Voor een aangeklede borrel, een geheel verzorgde feestavond of ontbijt, lunch, diner. Afgestemd op de wensen van onze opdrachtgever werken wij een offerte op maat uit. Indien gewenst organiseren wij ook inrichting, meubilair, tentaccommodatie, e.d. Interesse? Bel ons.

Wij zijn al meer dan 10 jaar een betrouwbare en flexibele partner bij Events voor gerenommeerde bedrijven als o.a. CWS NL, Amsterdam RAI, CBRE, ANWB, Grace Robinson Evenementen, Effect Groep, NVAO, ALD Automotive, FOX theater en vele anderen); Wij komen altijd gemaakte afspraken na en weten als geen ander waar het om draait. Kortom wij zijn professioneel, werken met A-merk producten, komen met ervaren en enthousiaste collega’s op jouw event en staan voor kwaliteit.

DE MOBIELE COCKTAILBAR INZETTEN?