SCROPPINOBAR.

VOOR ELK FEESTJE.

De ultieme Italiaanse verfrissing, ambachtelijk bereid en gemaakt van authentiek citroenijs, vodka en prosecco. Dat is onze scroppino. Deze cocktail is een echte publiekslieveling en valt bij vrijwel iedereen in de smaak. De frisse smaak van citroen in combinatie met een splash vodka en het schuimpje van de prosecco maakt deze cocktail geschikt voor elke gelegenheid. Niemand vergeet z’n eerste scroppino.

Onze aanpak.

Vers het lekkerst.

Onze scroppino wordt al tien jaar lang geprijsd als beste scroppino van Nederland. Met onze unieke Scroppinno Club receptuur, de hoge kwaliteit van de ingrediënten en authentieke bereidingswijze waarborgen wij elk jaar weer deze titel. De scroppino wordt geserveerd in een luxe champagneglas, eventueel begeleid door bijpassende hapjes. Het is de perfecte cocktail die in groot volume gelijktijdig kan worden uitgeserveerd.

Scroppino Club levert de scroppino’s vanuit een mobiele bar of exprestrolley maar kan ook werken vanuit een bestaande bar faciliteit op locatie. De scroppino is geschikt voor elk soort evenement. Van verjaardag tot huwelijk en van diner tot zakelijk event. Binnen een handomdraai wordt het ijs gebroken door onze ervaren shakers en serveren zij de lekkerste cocktails. Scroppino Club streeft altijd naar service en gastheerschap van de hoogste kwaliteit.

De scroppino is de ideale verfrissende cocktail voor elk moment en is passend bij elke gelegenheid. Met de cocktail professionals van de Scroppino Club wordt uw evenement gegarandeerd een succes! Tasted once, addicted for life. Wil je zelf scroppino maken? Laat je inspireren door onze scroppino en andere cocktailrecepten.

Ik ben op zoek naar:

cocktailshaken

Wil je weten hoe wij de mobiele cocktailbar inzetten?

Cocktailbar van Scroppinoclub

Proef de smaaksensatie.

De live bereiding van scroppino’s is uniek en zorgt voor een verrassend effect en interactie met de gast. Niemand vergeet z’n eerste scroppino. De samenstelling en frisse smaak maken deze cocktail toegankelijk voor een breed publiek. Zowel mannen als vrouwen zwichten ervoor. Als aperitief, spoom, dessert, tijdens een borrel of feestavond. De scroppino kan op verschillende momenten van het evenement worden gedronken. Scroppino Club is ervaren in het gelijktijdig uitschenken van een groot volume zodat ook grote gezelschappen zonder wachttijd kunnen genieten van deze vers bereidde cocktail.

Wanneer de mobiele cocktailbar?

Wanneer niet.

Sinds er in Italië ijs wordt gemaakt bestaat de scroppino. In Italië beter bekend als sgroppino of sorbetto al limone. Het kent zijn oorsprong uit de Italiaanse regio Veneto, waar ook prosecco zijn oorsprong vindt. Traditioneel wordt een scroppino gedronken tijdens het diner na het visgerecht en voor het hoofdgerecht. Dat neutraliseert de smaak en bevordert de spijsvertering. Inmiddels is de scroppino niet meer weg te denken als dessertdrankje op menig menu kaart. Zelf scroppino maken? Kijk voor de benodigdheden bij ons scroppino cocktailrecept.

cocktailtruc

Advies over welke vorm binnen uw evenement het beste past? Laat u adviseren! Neem contact op.

Meest gestelde vragen.

Smaakvolle antwoorden.

Wij stemmen de offerte altijd af op de wens van de opdrachtgever. Het tijdpad is daarom flexibel op jou wensen af te stemmen. Wil je een scroppino levering in het programma opnemen dan zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur aanwezig op locatie maar indien gewenst staan wij natuurlijk langer als de ontvangst daar om vraagt. Leveren wij andere cocktails en/of catering dan is dat maatwerk. Als cateraar zijn wij dan ook bij de opbouw van het event betrokken om alles logistiek in goede banen te leiden.

Voor een cocktail event zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur voor aanvang aanwezig om de setting te plaatsen en in te richten voor gebruik en staan wij altijd 30 minuten voor aanvang stand-by. Als Scroppino Club ook catering verzorgt is de opbouw afhankelijk van de catering invulling die wij leveren. Dat wordt altijd in de offerte aangegeven.

Voor een offerte op maat ontvangen wij graag de volgende gegevens:

Datum: de dag waarop het event plaatsvindt
Locatie: de plaats waar het event gaat plaatsvinden, de locatie en adres
Tijden: tijden van het event voor Scroppino Club
Aantallen: aantal gasten + gewenste aantal cocktails
Voorkeur: type cocktails en/of gewenste catering invulling

Wij kunnen naast cocktails ook de catering verzorgen. Voor een aangeklede borrel, een geheel verzorgde feestavond of ontbijt, lunch, diner. Afgestemd op de wensen van onze opdrachtgever werken wij een offerte op maat uit. Indien gewenst organiseren wij ook inrichting, meubilair, tentaccommodatie, e.d. Interesse? Bel ons.

Wij zijn al meer dan 10 jaar een betrouwbare en flexibele partner bij Events voor gerenommeerde bedrijven als o.a. CWS NL, Amsterdam RAI, CBRE, ANWB, Grace Robinson Evenementen, Effect Groep, NVAO, ALD Automotive, FOX theater en vele anderen); Wij komen altijd gemaakte afspraken na en weten als geen ander waar het om draait. Kortom wij zijn professioneel, werken met A-merk producten, komen met ervaren en enthousiaste collega’s op jouw event en staan voor kwaliteit.

DE MOBIELE COCKTAILBAR INZETTEN?