COCKTAILBAR.

VOOR ELK FEESTJE.

Cocktails geven, naast het vaste aanbod van bier fris en wijn, net iets meer klasse en stijl aan het evenement. Laat uw gasten daarom genieten van een unieke cocktailbeleving, verzorgd door Scroppino Club. Wij bieden de luxe van een breed aanbod aan vers gemixte cocktails die ter plekke worden bereid.

Onze aanpak.

Vers het lekkerst.

Een cocktail is een mixdrankje van minimaal drie ingrediënten, waarvan er twee drinkbaar moeten zijn en één alcohol moet bevatten. Cocktails staan bekend om de mix van verschillende felle kleuren. Elke cocktail wordt geschonken in een bijpassend glas. Als afwerking worden cocktails vaak gegarneerd met vers fruit of munt. Heb je zelf een favoriete cocktail die niet mag ontbreken tijdens het feest, laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat jouw cocktail op de kaart staat.

Elke cocktail heeft een eigen karakteristieke en herkenbare smaak. De professionals van Scroppino Club kennen hun klassiekers en zijn op de hoogte van de huidige trends in de cocktailwereld.

Ik ben op zoek naar:

cocktailshaken

Wil je weten hoe wij de mobiele cocktailbar inzetten?

Cocktailbar van Scroppinoclub

Proef de smaaksensatie.

Cocktails zijn een waardevolle toevoeging aan uw evenement. Scroppino Club maakt voor iedereen zijn persoonlijke favoriet, vers en à la minute aan de cocktailbar. Omdat evenementen van elkaar verschillen, stellen wij jouw cocktail wensen samen in een kleine cocktailkaart. Laat je inspireren door onze cocktailrecepten.

Wanneer de mobiele cocktailbar?

Wanneer niet.

Voor ieder evenement biedt Scroppino Club een bijzondere mix aan van smaak, service en kwaliteit. Wat u ook wilt uitstralen of neerzetten op uw feest, borrel of evenement, wij spelen daar moeiteloos op in. Onze cocktail shakers zijn getraind in het snel bereiden en decoreren van de cocktails, en zijn daarom met recht professionals te noemen.

cocktailtruc

Advies over welke vorm binnen uw evenement het beste past? Laat u adviseren! Neem contact op.

Meest gestelde vragen.

Smaakvolle antwoorden.

Wij stemmen de offerte altijd af op de wens van de opdrachtgever. Het tijdpad is daarom flexibel op jou wensen af te stemmen. Wil je een scroppino levering in het programma opnemen dan zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur aanwezig op locatie maar indien gewenst staan wij natuurlijk langer als de ontvangst daar om vraagt. Leveren wij andere cocktails en/of catering dan is dat maatwerk. Als cateraar zijn wij dan ook bij de opbouw van het event betrokken om alles logistiek in goede banen te leiden.

Voor een cocktail event zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur voor aanvang aanwezig om de setting te plaatsen en in te richten voor gebruik en staan wij altijd 30 minuten voor aanvang stand-by. Als Scroppino Club ook catering verzorgt is de opbouw afhankelijk van de catering invulling die wij leveren. Dat wordt altijd in de offerte aangegeven.

Voor een offerte op maat ontvangen wij graag de volgende gegevens:

Datum: de dag waarop het event plaatsvindt
Locatie: de plaats waar het event gaat plaatsvinden, de locatie en adres
Tijden: tijden van het event voor Scroppino Club
Aantallen: aantal gasten + gewenste aantal cocktails
Voorkeur: type cocktails en/of gewenste catering invulling

Wij kunnen naast cocktails ook de catering verzorgen. Voor een aangeklede borrel, een geheel verzorgde feestavond of ontbijt, lunch, diner. Afgestemd op de wensen van onze opdrachtgever werken wij een offerte op maat uit. Indien gewenst organiseren wij ook inrichting, meubilair, tentaccommodatie, e.d. Interesse? Bel ons.

Wij zijn al meer dan 10 jaar een betrouwbare en flexibele partner bij Events voor gerenommeerde bedrijven als o.a. CWS NL, Amsterdam RAI, CBRE, ANWB, Grace Robinson Evenementen, Effect Groep, NVAO, ALD Automotive, FOX theater en vele anderen); Wij komen altijd gemaakte afspraken na en weten als geen ander waar het om draait. Kortom wij zijn professioneel, werken met A-merk producten, komen met ervaren en enthousiaste collega’s op jouw event en staan voor kwaliteit.

DE MOBIELE COCKTAILBAR INZETTEN?