BOBTAIL BAR.

ALCOHOLVRIJ FEESTEN.

Bobtails zijn cocktails die alle smaakvolle voordelen van verse cocktails bieden, maar dan zonder de alcohol. Een goed alternatief dus voor mensen die geen alcohol willen drinken.

Onze aanpak.

Vers het lekkerst.

Als aperitief, tijdens een borrel, bij feestelijke momenten of als dorstlesser op een zwoele zomeravond: de bobtail is net als de klassieke cocktail een goed alternatief en geschikt voor elk moment. Het ontbreken van de alcohol doet in vrijwel alle gevallen niet af aan de smaak en stijl van de cocktails.

Scroppino Club weet ook zonder het gebruik van alcohol smaakvolle cocktails van een hoge kwaliteit te mixen. Qua beleving verschilt de bobtail nauwelijks van de klassieke cocktail. Bestel je de cocktailbar, dan leveren wij ook altijd een bobtail mee. De bobtail bar is uitermate geschikt voor beurzen, congressen en jongerenfeesten.

Ik ben op zoek naar:

cocktailshaken

Wil je weten hoe wij de mobiele cocktailbar inzetten?

Bobtailbar van Scroppinoclub

Proef de smaaksensatie.

De bobtail is ideaal voor momenten die niet geschikt zijn voor alcoholische dranken, bijvoorbeeld op een conferentie, tijdens evenementen met jongeren onder de 18 of op evenementen waar na afloop nog gereden moet worden. Wij leveren bij alle varianten van cocktailcatering die wij aanbieden een bobtail mee.

Meest gestelde vragen.

Smaakvolle antwoorden.

Wij stemmen de offerte altijd af op de wens van de opdrachtgever. Het tijdpad is daarom flexibel op jou wensen af te stemmen. Wil je een scroppino levering in het programma opnemen dan zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur aanwezig op locatie maar indien gewenst staan wij natuurlijk langer als de ontvangst daar om vraagt. Leveren wij andere cocktails en/of catering dan is dat maatwerk. Als cateraar zijn wij dan ook bij de opbouw van het event betrokken om alles logistiek in goede banen te leiden.

Voor een cocktail event zijn wij gemiddeld 1 tot 1,5 uur voor aanvang aanwezig om de setting te plaatsen en in te richten voor gebruik en staan wij altijd 30 minuten voor aanvang stand-by. Als Scroppino Club ook catering verzorgt is de opbouw afhankelijk van de catering invulling die wij leveren. Dat wordt altijd in de offerte aangegeven.

Voor een offerte op maat ontvangen wij graag de volgende gegevens:

Datum: de dag waarop het event plaatsvindt
Locatie: de plaats waar het event gaat plaatsvinden, de locatie en adres
Tijden: tijden van het event voor Scroppino Club
Aantallen: aantal gasten + gewenste aantal cocktails
Voorkeur: type cocktails en/of gewenste catering invulling

Wij kunnen naast cocktails ook de catering verzorgen. Voor een aangeklede borrel, een geheel verzorgde feestavond of ontbijt, lunch, diner. Afgestemd op de wensen van onze opdrachtgever werken wij een offerte op maat uit. Indien gewenst organiseren wij ook inrichting, meubilair, tentaccommodatie, e.d. Interesse? Bel ons.

Wij zijn al meer dan 10 jaar een betrouwbare en flexibele partner bij Events voor gerenommeerde bedrijven als o.a. CWS NL, Amsterdam RAI, CBRE, ANWB, Grace Robinson Evenementen, Effect Groep, NVAO, ALD Automotive, FOX theater en vele anderen); Wij komen altijd gemaakte afspraken na en weten als geen ander waar het om draait. Kortom wij zijn professioneel, werken met A-merk producten, komen met ervaren en enthousiaste collega’s op jouw event en staan voor kwaliteit.

DE MOBIELE BOBTAILBAR INZETTEN?