Grand Hotel Huis ter Duin.

Cocktails and more.

De perfectie locatie voor een cocktail party ‘at the beach’ met prachtig uitzicht aan zee. Waan je op een zwoele zomeravond met de voeten in het zand na een heerlijke avondwandeling de zon onder zien gaan onder het genot van een vers bereide cocktail. Het feest kan beginnen…

Over de klant.

Grand Hotel Huis ter Duin ligt aan het Noordzeestrand van Noordwijk midden tussen de noorder- of Koningin Wilhelminaboulevard en de zuider- of Koningin Astridboulevard, en werd in 1885 geopend als het eerste hotel voor toeristen.Met haar luxueuze en mondaine uitstraling geniet Grand Hotel Huis ter Duin sinds jaar en dag internationale faam.

klantvraag
de klant

Klantvraag.

Een evenement vraagt soms net wat extra’s waarvoor alle registers worden geopend om er voor de opdrachtgever een onvergetelijke avond van te maken. De Scroppinobar & cocktails zijn daarbij gewild.

Het eindresultaat.

Scroppino Club heeft in het recente verleden voor diverse zakelijke en particuliere events de cocktailbar ingezet met scroppino’s en andere cocktails in het zalencomplex van het hotel en het Breakers Beach House, de strandlocatie. Naar volle tevredenheid van verschillende opdrachtgevers leverden onze cocktails een bijdrage aan een geslaagde feestavond.

eindresultaat

Bekijk ons andere werk.

More than Classic.

gin tonic
blind russian
INTERESSE OM MET ONS TE WERKEN?