Early Bird ontbijt sessie.

Een verfrissende start van de werkdag.

Het kerstontbijt voor ANWB Reizen is inmiddels uitgegroeid tot een traditie. Scroppino Club verzorgde voor de 4e keer in successie in de week voor kerst een uitgebreid kerstontbijt voor 175 collega’s van ANWB Reizen.

Over de klant.

ANWB reizen is de reis tak van ANWB, gevestigd in Hoofddorp. Hieronder vallen Pharos Reizen, FOX Verre Reizen, SNP Natuurreizen, ANWB Golf en Cruise Travel.

klantvraag
de klant

Klantvraag.

Als activiteit organiseert de bewonerscommissie ter afsluiting van het jaar een groot ontbijt voor alle medewerkers van ANWB Reizen, deze activiteit trekt 175 personen. Doel is feestelijk het jaar afsluiten en de werkdag op een ludieke manier beginnen middels een verrassend ontbijt.

Het eindresultaat.

Een restaurant vol enthousiaste collega’s van ANWB Reizen werden ontvangen met een feestelijke welkomst cocktail en aansluitend een gevarieerd ontbijt uit het spectrum zoet, zuur, zout, bitter en umami. Met onze dairy express verplaatsen wij ons door de ruimte om de collega’s te voorzien van heerlijk vers fruit, serial, hangop en diverse toppings. Vol energie gingen de colega’s na afloop van het ontbijt aan de slag.

eindresultaat

Hartverwarmende woorden.

quote

Terug bij mijn Haagse collega’s word ik overladen met complimenten over vanochtend : “wát gezellig”, “wát geweldig georganiseerd” en vooral “wat vreselijk LEKKER”…’ – Boudewijn Kloes

quote

‘Hartelijk dank voor het geweldige ontbijtfeest!’ – Marjon Kaper (directeur ANWB Reizen)

Bekijk ons andere werk.

ontbijt, lunch, diner, aangeklede borrel, feestavond.

Ik-wil-catering-bij-mijn-event
Early Bird ontbijt sessie
INTERESSE OM MET ONS TE WERKEN?