CWS Initial Vakbeurs Facilitair.

Serving you, serving nature.

Scroppino Club is ruim 10 jaar de betrouwbare catering partner van CWS Initial Nederland en CWS GmbH Duitsland. Wij verzorgen beurscatering op de stand als zintuiglijk visitekaartje voor onze opdrachtgever. De Vakbeurs Facilitair wordt jaarlijks in januari georganiseerd in de Jaarbeurs Utrecht. Elke 2 jaar wordt in mei de ISSA InterClean georganiseerd in de RAI te Amsterdam.

Over de klant.

CWS is een leverancier van diensten en producten op het gebied van sanitaire hygiëne en schoonloopmatten. Een complete toiletinrichting kan door CWS verzorgd worden. Zij leveren, monteren en onderhouden de producten. Meer dan 16.000 bedrijven maken gebruik van CWS en per begin 2018 zijn CWS en Initial samen gegaan.

klantvraag
de klant

Klantvraag.

CWS heeft de ambitie om bij te dragen aan een maatschappelijke, sociale, ecologische en economische toekomst. Bij alles in het zakelijk handelen is duurzaamheid de leidraad. CWS neemt verantwoording ten opzichte van mens en milieu zeer letterlijk met als motto serving you, serving nature. Scroppino Club is gevraagd de cateringinvulling te verzorgen op de stand en hiermee rekening te houden.

Het eindresultaat.

Scroppino Club verzorgde de catering op de stand met biologische en fair trade producten. Wij leverden koffie en thee, verzorgden live cooking en diverse vruchten cocktails en scroppino’s. Scroppino Club is al 10 jaar een betrouwbare partner voor CWS tijdens de jaarlijkse Vakbeurs Facilitair en de tweejaarlijkse ISSA InterClean.

eindresultaat

Bekijk ons andere werk.

onze beurscatering verzorgt uw zintuiglijke visitekaartje.

INTERESSE OM MET ONS TE WERKEN?