Frozen Strawberry Diquiri

Onze recepten.

Voor bij jou.

Wij krijgen vaak te horen dat onze cocktails lekkerder smaken dan wanneer onze gasten thuis een poging wagen om ze te maken. Dat is natuurlijk prettig voor ons, maar onze gasten vinden het nog wel eens vreemd. Ze gebruiken immers dezelfde ingrediënten, want daar maken wij geen geheim van.

cocktailmaken
wrapper

Frozen Strawberry Diquiri

lijn

Keukenspullen: blender, office mesje, snijplank, barmaatje, Jokey glas, rietje, prikker

Bereiding: Chill het glas waar de cocktail uit wordt gedronken met crushed ice. Voeg alle ingrediënten m.u.v. crushed ice in de blender en blend het tot een glad geheel. Voeg het crushed ice toe en nogmaals kort en goed belenden tot een granité. Verwijder het ijs uit het glas en serveer de cocktail in het Jocky glas.

 

Garneer de cocktail met een verse aardbei aan het glas of op een prikker in het glas.

30 ml Witte Bacardi rum (1 deel)

10 ml aardbeien likeur

10 ml suikersiroop (1 el)

20 ml aardbeien coulis

15 ml limoensap (sap van halve limoen)

50 gr crushed ice (1 glas)

4 st kleine aardbeien (1 voor garnering)

wrapper

Het geheim zit in de details.

En wij verklappen het.

Het geheim is eigenlijk zo simpel dat je het wel kunt raden. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies die drankjes te gebruiken, die het beste bij elkaar passen. Kijk, je hebt bijvoorbeeld Wodka en Wodka. Twee keer dezelfde drank, maar toch allebei een iets andere receptuur en dat proef je. Zo geldt dat voor alle soorten drank en likeur. Dan heb je, bijvoorbeeld in geval van onze fameuze Scroppino, ook nog eens te maken met precieze verhoudingen en de manier van mixen.

Onze experts weten zo het beste uit elk recept te halen. Gewoon door kennis, ervaring en natuurlijk een beetje feeling. Dat maakt ons experts in wat we doen en dat proef je! Wil je ook cocktails waar je je gasten mee verrast? Schrijf je dan eens in voor één van onze workshops. Het zal je verbazen wat je daar allemaal opsteekt.

Ik ben voor mijn event op zoek naar:

WIL JE MEER WETEN OVER HET FROZEN STRAWBERRY DIQUIRI RECEPT?